oprichtster van Ciao Bella Travelboutique

Over Jelly

host

Jelly Knoll

In 2015 verruilde ik met mijn man en zoontje Nederland voor Zuid-Italië. Ik liet een leven vol plezier, een drukke baan als veiligheidsadviseur, en heel veel meer achter me. Een fijn, maar ook heel druk leven.

In de ongerepte schoonheid van Puglia (Zuid-Italië) ontdekte ik niet alleen één van de mooiste plekken van Europa. Maar ook dé plek om te ontspannen in de schitterende Masseria’s, te genieten van puur eten en drinken, te verdrinken in de relaxte cultuur en ongedwongen ontmoetingen.

Ik heb de afgelopen jaren een grote passie ontwikkelt voor de schitterende accommodaties in Puglia en heb inmiddels een top 25 opgesteld met de meest authentieke en exclusieve accommodaties.

Zelf houd ik niet van massatoerisme maar van unieke authentieke locaties met een goede keuken. Met gevoel voor smaak en service. Gerund door mensen met passie.

Houd jij hier nu ook van? Dan help ik je graag verder aan een onvergetelijke vakantie.

Puglia heeft alles in zich om het leven en de liefde te vieren. Of je nu alleen reist, met partner of met vrienden. Met een klein gezin of een grote familie. Ik breng je graag met Ciao Bella Travelboutique naar de meest bijzondere en exclusieve plekken van Puglia, in de mooiste Masseria’s en boutiquehotels.

Naast Ciao Bella Travelboutique organiseer ik ook Ciao Bella weekends. Een luxe relaxweekend voor ladies in the rush of their lives.

Ik zie er naar uit om je te verwelkomen in het heerlijke Zuid-Italiaanse Puglia!

CIAO

Neem contact op

Stuur me een berichtje. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.Bel Ons
0031 6 39 66 81 61
Email oNs
info@ciaobellatravelboutique.nl
Locatie
Puglia, Zuid-Italië